Transit

Taylan Susam | Tombeau | 2014

img
Compositiejaar: 2014
Uitgevoerd op Transit door: Nordic Affect

Tombeau werd gecomponeerd in opdracht van November Music en gecreëerd door Nordic Affect tijdens TRANSIT op 25 oktober 2014.
Media en bijlages

Programmaboek Transit 2014


Download (pdf)     
© Transit - Festival 20/21

BIO COMPONIST

Taylan Susam werd in 1986 geboren in Amsterdam als zoon van Turkse ouders. Hij studeerde compositie bij Samuel Vriezen, Martijn Padding en Yannis Kyriakides. Hij volgde ook lessen bij Alvin Lucier, Christian Wolff, Richard Ayres en Bernhard Lang. Andere invloedrijke mentors waren James Fulkerson, Antoine Beuger en Dante Boon. Taylan Susam volgde klarinetlessen bij Emirhan Tuga en piano bij Selim Dogru. Daarnaast werd hij beïnvloed door personen zoals filosoof Victor Kal, theorist Ervin Wilson, Johann Georg Hamann, Ivan Illich en vele anderen. Zijn muziek werd al uitgevoerd in de Verenigde Staten, Europa en het Verre Oosten, meestal door muzikanten die verbonden zijn met de Wandelweiser Group. 


Lees verder »     

Audio

door Teodora Stepančić, piano

RECHTEN

MATRIX doet haar best alle rechthebbenden met betrekking tot materiaal op deze website te achterhalen. Wie meent dat zijn/haar materiaal onrechtmatig hier is gebruikt, verzoeken wij ons te contacteren.

Creative Commons License


Lees verder »     
Ook interessant...

Kijk ook eens naar deze werken

UITLEENMOGELIJKHEDEN

Het opnamefragment kan u ook ontlenen uit de collectie van MATRIX [Centrum voor Nieuwe Muziek] te Leuven.

Openingsuren: dinsdag & woensdag (10u-18u), donderdag & vrijdag (14u-18u)

Meer informatie: info@matrix-new-music.be


De TRANSIT collectie is een initiatief van MATRIX [Centrum voor Nieuwe Muziek], in samenwerking met Festival 20/21 en met de steun van Stad Leuven.